Το Moska..gr υποστηρίζει τις παρακάτω μεθόδους πληρωμής.

Πιστωτική, χρεωστική, ή προπληρωμένη κάρτα: Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “ePOS Paycenter ” της Τράπεζας Πειραιώς.

Αντικαταβολή: Πληρώνετε κατά την παράδοση της παραγγελίας σας. Για παραγγελίες κάτω των 70€ υπάρχει χρέωση αντικαταβολής 2,70€

Πληρωμή στο κατάστημά μας: Αν επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελίας σας απο το κατάστημά μας, μπορείτε να πληρώσετε επί τόπου με μετρητά ή με κάρτα.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Εάν ο πελάτης επιλέξει να κάνει έμβασμα μέσω άλλης τράπεζας, οφείλει να καταβάλει τα έξοδα εμβάσματος που χρεώνει το τραπεζικό σύστημα. Στην περίπτωση αυτή παρουσιάζονται καθυστερήσεις, εναρμονισμένες με τους τραπεζικούς όρους, στην εμφάνιση του ποσού εξόφλησης στο λογαριασμό της εταιρείας μας και σε καμία περίπτωση η ευθύνη δε βαρύνει την εταιρεία. Η διαδικασία αποστολής της παραγγελίας σας ξεκινάει μόνο εφόσον πραγματοποιηθεί και εμφανιστεί η μεταφορά του ποσού εξόφλησης στον λογαριασμό μας.